Lamborghini зніме з виробництва суперкросовери Urus Performante та Urus S

0
30

Lamborghini виводить з виробництва суперкросовери Urus Performante та Urus S. Через чотири роки після першої публічної презентації перший кросовер Lamborghini отримує новий імідж: у 2022 році до лінійки Urus додається спортивний варіант під назвою Performante. Ще до офіційної прем’єри автомобіль став володарем рекорду Пайкс Пік для серійного кросовера, але незабаром зійшов зі сцени. Разом з менш екстремальною версією Urus S ця модель буде знята з виробництва найближчим часом.

Технічний директор італійського автовиробника Реувен Молль оголосив про значне скорочення модельного ряду. Кросовер Urus втратить дві з трьох своїх модифікацій, а в лінійці залишиться лише найпотужніша гібридна модель.

“Важливо розуміти, що цей автомобіль приходить на зміну Urus S та Performante. Автомобіль універсальний і навіть більш комфортний, ніж Urus S, завдяки повністю перекаліброваній пневматичній підвісці, а якщо поставити на SE ті ж самі шини, він буде швидшим за Urus Performante, і його час на треку буде ближчим до часу Performante.

Lamborghini Urus SE приводиться в рух 4,0-літровим бензиновим турбодвигуном V8 потужністю 620 к.с. і електродвигуном потужністю 192 к.с. в поєднанні з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Максимальна потужність Urus SE становить 800 к.с., а максимальний крутний момент – 950 Нм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!