Представлений один з останніх Bentley у двигуні W12 (фото)

0
163
Представлений один з останніх Bentley у двигуні W12

Компанія Bentley представила лімітований родстер Batur Convertible. Тираж дводверки складе 16 екземплярів. Кожна отримає 750-сильний двигун, вихлопну систему з титану та унікальний, створений відповідно до вимог замовника дизайн. Наприклад, для Batur Convertible Car #0, на якому обкатають техпроцеси, вибрано незвичайне поєднання глянсового та матового відтінку Vermillion, деталей із вуглеволокна, а також роздрукованих із рожевого золота елементів салону.

Родстер Bentley Batur Convertible буде випущений у кількості 16 штук. Кожен адаптують під смаки замовника та оснастять бітурбодвигуном W12 6.0. Мотор, який вже влітку знімуть з виробництва, тут розвиває 750 кінських сил і 1000 Нм моменту, що крутить, — більше, ніж на будь-якому іншому Bentley. Як і у випадку з купе Batur, відкритій машині також будуть покладені восьмиступінчастий «робот» з двома зчепленнями та повністю титанова випускна магістраль.

Втім, головне в Batur Convertible — це, звісно, ​​можливості персоналізації. Вибір кольорів кузова, наприклад, не обмежений палітрою Mulliner, а включає індивідуальне забарвлення і навіть нанесене вручну графіку. Кастомізувати запропоновано майже все – від даху до накладки Airbridge на обтічниках за сидіннями. За бажанням клієнта зовнішній декор зроблять темним або світлим, з глянсовою або матовою поверхнею. А для грат радіатора запропонують забарвлення з ефектом омбре, тобто з плавним переходом одного кольору в інший.

Перший демонстраційний зразок Batur Convertible має двоколірну схему фарбування Vermillion Gloss/Vermillion Satin, доповнену елементами з вуглепластику під глянсовим лаком. Рамка решітки радіатора виконана в Gloss Dark Titanium і поєднується з візерунком омбре на сітці, який перетікає від чорного Beluga у центрі до яскравого Vermillion Gloss з боків. У Gloss Dark Titanium також пофарбовані лінії на капоті та частково 22-дюймові колеса. Салон, у свою чергу, прикрашають деталі із рожевого золота, створені у співпраці з майстрами Ювелірного кварталу Бірмінгема.

Лімітований родстер – третя модель Bentley Mulliner, розроблена у рамках програми Coachbuild. Названо новинку на честь вулканічного кратерного озера Батур у Кінтамані на острові Балі. Як відомо, топоніми у Bentley дуже люблять. Тому кросовер Bentayga носить ім’я скельної освіти на Гран-Канарії, а баркетта Bacalar – озера на мексиканському півострові Юкатан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!