Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

0
30

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска стабільно твердило про те, що основною перевагою електрокарів стануть низькі витрати на ТО та ремонт порівняно з машинами, що працюють на ДВС. І ось нарешті це підтвердилося.

Аналітичне агентство Consumer Reports опублікувало свіже дослідження, в якому назвало Tesla автовиробником з найнижчими витратами на обслуговування та ремонт у світі в довгостроковій перспективі.

У формуванні рейтингу враховувалися результати опитування тисяч автовласників, які мали відповісти не лише на питання про витрати на ТО та ремонт своїх машин з першого по п’ятий рік експлуатації, а також з шостого по десятий, але ще й підтвердити цю інформацію документально.

Незважаючи на загалом скептичне ставлення до надійності автомобілів Tesla, саме їй вдалося стати найкращою за цим показником. У середньому власники таких машин витрачали за 5 років 4035 доларів.

На другому місці в списку найкращих опинився Buick (4900 доларів), який розділив цю позицію з Toyota, а трійку замкнув Lincoln з результатом у 5 тисяч 40 доларів.

На протилежному кінці цього ТОП-а розташувалися одразу чотири представники німецького автопрому та один британського: BMW , Audi , Mercedes-BenzPorsche увійшли до списку аутсайдерів, а найдорожчим за витратами на ТО та ремонт брендом став Land Rover , власники машин якого за 5 років у середньому витрачають цього 19 тисяч 250 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.