Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

0
84
Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

Сьогодні хетчбек Dacia Sandero Stepway більше схожий на піднятий хетчбек, ніж на повноцінний кросовер. Так що в гамі цього румунського автовиробника, що тісно пов’язаного Renault, зараз немає SUV-моделі B-класу, під яку нинішній Duster вже явно не підходить.

Розуміючи це керівництво Dacia дало завдання інженерам та маркетологам підготувати проект під кодовою назвою Stepway 2.0, який трансформується у реальний кросовер у 2027 році. Як він виглядатиме, показали дизайнери французького видання «L’argus», попутно розкривши про перспективну новинку всі відомі подробиці.

Очікується, що основою зовнішності машини ляже концепція Manifesto зразка 2022 року. Це оригінальний та мініатюрний баггі з оквадраченими формами та незвичайною світлодіодною оптикою, продубльованою на вузькій бутафорській решітці радіатора.

Справжній «гриль» розташується нижче і матиме сітчасту форму, а весь периметр кузова (включаючи рельєфні бампери) зможе похвалитися обважуванням з незабарвленого пластику, а також буде доповнений аналогічними за кольором дверними ручками.

Довжина Stepway 2.0 має становити близько 4,15-метра, а салон кросовер розділить з наступним Sandero.

В якості архітектури автомобіль задіє платформу CMF-B і буде оснащуватися тільки двигунами внутрішнього згоряння, тоді як 100-відсотково електричний варіант припадуть для нової генерації Sandero, яка з’явиться через рік (у 2028-му).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!