Xiaomi хоче випустити дводверний суперкар, який кине виклик Porsche

0
26
Xiaomi хоче випустити дводверний суперкар, який кине виклик Porsche

Китайська корпорація Xiaomi, яка нещодавно почала продавати свій перший в історії автомобіль (SU7), вже плекає плани про те, як увірватися у світ електричних спорткарів. Як нові проекти зараз розглядається електричний кросовер, який, за чутками, може перебувати в розробці, так і 2-дверний спортивний автомобіль, названий «вбивцею» Porsche.

Як він може виглядати напередодні показав малайзійський дизайнер Theottle, що опублікував рендери свіжого електричного суперкара Xiaomi.

Рендери, підготовлені художником, демонструють 2-дверну модель, яка створена з двох абсолютно різних автомобілів – Xiaomi SU7 та Porsche 911.

Машині дістався купеподібний кузов з передньою частиною, скопійованою у дебютної моделі компанії, а також корми, що виділяються на тлі «сімки» віддзеркаленою формою блоку задніх ліхтарів, де напис Xiaomi розташовується не зверху, а знизу.

Зрозуміло, ні про яку технічну інформацію про машину поки не може йтися, але, швидше за все, її постараються зробити максимально продуктивною.

Нагадаємо, зараз звичайний Xiaomi SU7 має віддачу в 495 кВт, так що з великою часткою ймовірності спорткар виявиться ще потужнішим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!