Компактний кросовер Renault Symbioz 2025 повністю розсекретили

0
268

Компанія Renault показала нового представника компактних кросоверів під назвою Symbioz. Ця модель завершує наступ на C-сегмент у рамках стратегії “Ренолюція”.

Renault Symbioz заснований на модульній архітектурі CMF-B . Довжина машини складає 4413 мм, ширина без урахування дзеркал – 1797 мм, висота – 1575 мм. Колісна база – 2638 мм. У модельному ряду новинка займе місце між компактним Captur і Renault Austral.

Обсяг багажника у компанії назвали унікальним для сегмента. Він великий – 624 літри. Спинка заднього дивана складається в рівну підлогу, що додає машині практичності. Новинка зацікавить сімейних людей, а також корпоративних клієнтів, яким необхідно витримати рівень електрифікації автопарку при малих витратах.

Електрифікація Renault Symbioz була проведена за перевіреною схемою для CMF . Упор зроблено на послідовно-паралельний гібрид E-Tech . До її складу входить 49-сильний електродвигун, стартер-генератор потужністю приблизно 25 к.с., бензиновий двигун об’ємом 1,6 літра потужністю 94 к.с. і невелика батарея ємністю 1,2 кВт/год. Загальна потужність системи складає 145 л. Запуск та старт з місця завжди відбувається в електричному режимі та, за словами представників компанії, до 80% міських поїздок проходитиме без вихлопів. Двигун внутрішнього згоряння починає роботу на високих швидкостях, наприклад, на трасі, і в цей момент електромотори простоюють. Заявлена ​​витрата палива – 4,6 літра на 100 кілометрів.

Компонування передньої панелі Renault Symbioz отримала традиційний для моделей марки кокпіт OpenR з вертикальним планшетом діагоналлю 10,4 дюйма по центру. У «заряджених» модифікаціях, наприклад, в новій Captur Esprit Alpine, що дебютувала на новому , новинка отримала цифрову панель приладів на екрані 10,3 дюйма. Заявлено 29 асистентів безпеки та допомоги водієві.

Терміни виходу та ціна нового Renault Symbioz поки не розкриваються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!