Названо бренди, які випускають найкращі компактні кросовери

0
214

Майже всі автовиробники зараз мають у своєму модельному ряді компактні кросовери. У цьому сегменті автомобільного ринку існує велика конкуренція. Саме тому зробити правильний вибір буває непросто. Німецький журнал Auto Bild обрав найкращі автомобільні бренди, що випускають компактні кросовери, та найкращі моделі в цій категорії.

Зазначимо, що рейтинги Auto Bild базуються на опитуванні читачів, які є власниками компактних кросоверів. Це означає мільйони читачів не тільки в Німеччині, але й по всій Європі.

За версією Auto Bild, найкращим автомобільним брендом для компактних кросоверів у 2023-2024 роках є BMW. 53,76% власників задоволені кросовером Mini цієї марки, а перше місце в рейтингу посіли компактні кросовери BMW X1/iX1 та X2. Компанія отримала нагороди в категоріях дизайну та якості, а також посіла перше місце в загальній категорії.

На другому місці серед автомобільних брендів, що випускають найкращі компактні кросовери у 2023-2024 роках, – Škoda з часткою 51,05%. Чеський автогігант забезпечив собі цю високу позицію завдяки моделям Kamiq та Karoq.

Dacia посіла третє місце в цій категорії з 50,71% ринку. Румунський автовиробник досяг успіху завдяки новому Duster, який дебютував наприкінці 2023 року, та електричному кросоверу Spring Electric. Dacia, до речі, посіла перше місце в категорії “Співвідношення ціни та якості” з показником 80,62%. У цій категорії вона на 25% випередила Skoda, яка має рейтинг довіри 54,70%.

На четвертому місці Mazda – 47,12%, а на п’ятому місці – Suzuki – 46,49%. Ці компанії випускають чудові кросовери. При цьому Mazda останнім часом намагається позиціонувати свої моделі як преміальні. Часто це відповідає дійсності.

Що ж до Suzuki, то її флагманським компактним кросовером є Suzuki Vitara. Перше покоління цього кросовера з’явилося ще у 1988 році. Наразі покупцям пропонують Vitara четвертого покоління, яке поставили на конвеєр у 2014 році. Ця модель вийшла такою вдалою, що нового покоління в неї поки що не буде. Але Vitara четверте покоління кілька разів оновлювали.

До десятки автомобільних брендів, що випускають найкращі компактні кросовери, у 2023-2024 роках також увійшли такі компанії: Opel (45,11%), Kia (44,41%), Cupra (44,19%), SEAT (44,11%) та Volkswagen (43,48%).

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.