Bentley анонсувала новий лімітований спорткар

0
66

Влітку 2022 року, за дебютом відкритого спорткара Bentley Mulliner Bacalar, який відродив традицію виробництва ексклюзивних моделей з унікальними кузовами, британський люксовий автовиробник представив нову машину ручної роботи — купе Bentley Mulliner Batur. Модель позиціонувалася як найпотужніший серійний автомобіль бренду, але, схоже, 2024 року з’явиться новий лідер марки за цим показником — у черзі на конвеєр стоїть черговий проект підрозділу Mulliner.

Заявлено , що третій ексклюзивний Bentley сучасної епохи “продовжить давню традицію Mulliner зі створення по-справжньому індивідуальних автомобілів, адаптованих до побажань кожного з його визначних клієнтів”.

Новинка позиціонується як “останній представник ексклюзивного сімейства Bentley”, що може вказувати на закінчення програми випуску лімітованих спорткарів бренду. Судячи з тизерів, машина отримає унікальний кузов, але відкритий чи закритий поки не ясно.

Відомо, що тираж буде обмежений лише 16 екземплярами, кожен з яких стане одним з останніх Bentley, оснащених культовим двигуном компанії W12 у його найпотужнішій версії. Враховуючи, що на Batur фірмовий W12 6.0 із двома турбокомпресорами видає 750 кінських сил, новинка явно матиме близько 800 сил. Усі подробиці будуть відомі незабаром — прем’єра автомобіля намічена на 7 травня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!