Авто

Представлений один із найрідкісніших Subaru за всю історію марення

Share

Якщо вам потрібен такий самий рідкісний автомобіль, як Gordon Murray T.50 , але ви не хочете витрачати 2,8 мільйона фунтів стерлінгів (140 млн гривень), у Subaru є для вас відповідь – новий Outback Touring X. У Великій Британії буде випущено всього 100 екземплярів. Ця остання версія універсала Subaru буде доступною для замовлення з 1 травня.

Модель X Limited Edition , що займає вершину модельного ряду Outback Touring , поставляється з забарвленням Geyser Blue Metallic , 18-дюймовими легкосплавними дисками з забарвленням у колір темного металіка, кристально чорними зовнішніми дзеркалами, чорними рейлінгами на даху та глянцевими чорними унизу бампера.

Всередині шкіряна оббивка Nappa , передні та задні сидіння з підігрівом, шкіряне кермо, люк на даху та камера заднього виду. У центрі панелі приладів є 11,6-дюймовий сенсорний екран з вбудованою супутниковою навігацією, а також можливістю підключення Apple CarPlay і Android Auto . Також є аудіосистема Harman Kardon із 11 динаміками.

У стандартній комплектації Outback отримує технологію допомоги водієві Subaru EyeSight , систему контролю сліпих зон, систему допомоги при зміні смуги руху та систему попередження про перехресний рух ззаду, адаптивні фари, безключовий доступ та двозонну автоматичну систему кондиціювання. Outback пропонується лише у кузові універсал.

Limited Edition отримує стандартну силову установку, яку можна знайти на будь-якому іншому Subaru Outback , з 2,5-літровим чотирициліндровим оппозитним двигуном (циліндри якого розташовані горизонтально один навпроти одного) потужністю 173 к.с. і крутним моментом 235 Нм. Також є система постійного повного приводу Subaru та вибір режимів руху по бездоріжжю «X-Mode» .

Обмежена версія Outback початкового рівня коштує від 36990 фунтів стерлінгів (1,8 млн гривень), а ультраексклюзивна обмежена серія Touring X коштує 43635 фунтів стерлінгів (2,3 млн ​​гривень, згідно з актуальним курсом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Subaru

Останні записи

Mitsubishi готує нове покоління культового мінівену Delica (D:6)

У гамі Mitsubishi компактний мінівен Delica існує з далекого 1968 року. З того часу автомобіль…

17.05.2024

Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Jaguar відзначає завершення доби свого розкішного позашляховика F-Pace випуском спеціальної версії 90th Anniversary Edition. Ця…

17.05.2024

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024