Аварії з автомобілями Xiaomi розлютили клієнтів компанії

0
87

Китайський технологічний гігант Xiaomi лише нещодавно вийшов на автомобільний ринок зі своїм дебютним електрокаром SU7. Машина позиціонується як конкурент для Tesla, але коштує набагато дешевше, ніж американські електромобілі.

Вже в перші дні після прем’єри SU7 викликав ажіотаж серед покупців, але проблеми з автомобілями, виставленими на тест-драйви, призвели до того, що багато хто з них запитав: чи безпечна машина в експлуатації.

Xiaomi виставила SU7 у шоу-румах по всьому Китаю, пропонуючи тест-драйви нетерплячим клієнтам.

Однак після повідомлень про аварії прототипів на дорогах загального користування у потенційних покупців машини, що залишили заявку на придбання седанів, з’явилися побоювання, що викликають питання готовності автомобіля до серійного виробництва.

У соціальних мережах активно обговорюються відеоролики з аваріями, в яких головною дійовою особою є Xiaomi. Їхні водії кілька разів втрачали контроль та зчеплення з дорогою, внаслідок чого стикалися з бордюрами та іншими транспортними засобами.

Користувачі в коментарях до таких відео заявляють, що розчаровані тим, що побачили, і скаржаться, що Xiaomi відмовляється повернути їм гроші після того, як вони відмовилися від бронювань.

За їхніми словами як виправдання корпорація посилається на закінчення семиденного періоду блокування замовлень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!