Головна Авто У США відбувся дебют оновленого седана Toyota Camry

У США відбувся дебют оновленого седана Toyota Camry

0
478

Toyota Camry давно стала еталоном середньорозмірних седанів, і кожне нове покоління автомобіля несе лише ітераційні поліпшення. Проте дев’яте покоління Camry принесло тиху революцію: тепер вона випускатиметься лише у гібридній версії.

Це значний крок для автомобіля, який навіть у домінування позашляховиків розходиться тиражем близько 300 000 одиниць на рік тільки в США. В даний час гібриди становлять близько 20% продажів Camry, що приблизно дорівнює 60 000 з 290 000 проданих тут минулого року машин. Ця цифра, за попередніми оцінками, збільшиться на 230 тисяч автомобілів.

Як і новий Prius, Camry отримав п’яту версію гібридної системи Toyota (THS 5), але замість 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна тут використовується доопрацьована версія старого 2,5-літрового. Цей агрегат, який працює з дуже високим коефіцієнтом стиснення 14.0:1, розвиває 184 кінські сили потужності без електричного придатку. У поєднанні з двома мотор-генераторами THS загальна потужність системи збільшується до 225 л. Версія з повним приводом додає додатковий електромотор для задніх коліс, що збільшує сумарну віддачу до 232 л.

В іншому новий Camry не сильно відрізняється від свого попередника. Седан використовує ту ж платформу, але з новим кузовом та переробленим інтер’єром, включаючи найсвіжішу інформаційно-розважальну систему Toyota. Всі останні системи допомоги водієві від Toyota стандартні, як і має бути, плюс модернізовані шасі та гальмівна система. За межами силової установки немає революції, і це добре.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.