Шосте покоління Toyota RAV4: що відомо про конкурента Mazda CX-5, Honda CR-V, Nissan X-Trail та Kia Sportage

0
1245

Toyota RAV4 – один із найпопулярніших компактних кросоверів у світі. Але з роками ця модель, що раніше продавалася величезними тиражами, починає стикатися з жорстким пресингом з боку конкурентів, таких як Kia Sportage, Mazda CX-5, Honda CR-V і Nissan X-Trail. Відповісти конкурентам має шоста генерація RAV4, яка, за чутками, з’явиться у 2025 році. Чого від неї чекати розповіли автори порталу CarsGuide.

Перше, що Toyota може змінити у своєму самому кросовері, що продається, – це його дизайн. Машина практично напевно отримає модернізований екстер’єр, який місцями може виявитися схожим на рішення, показані на великому зображенні (рендер дизайнера Таноса Паппаса), або на картинці абзацом нижче.

Автомобіль повинен зберегти свій актуальний “візок” в особі архітектури TNGA-K, але сама платформа переживе модернізацію і призведе до збільшення жорсткості кузова машини на скручування і, відповідно, поліпшення керованості та зниження витрати палива.

Подробиць про зміни в «техніці» поки немає, але ходять чутки, що машина обзаведеться новою гібридною конфігурацією, що підключається, яку можна знайти в спорідненому Lexus NX.

Діючі 2- і 2,5-літрові бензинові мотори нікуди не подінуться, як і трансмісії, що їм асистують, у вигляді 8-швидкісного «автомата» або варіатора.

Прем’єра нового Toyota RAV4 може відбутися вже протягом 2025 року, але у продаж машина надійде ближче до 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!