Відбулася презентація радикально оновленого Nissan Qashqai

0
325

З моменту свого дебюту в 2006 році Nissan Qashqai незмінно тримає марку однієї з найпопулярніших моделей компанії Nissan . Пройшовши через кілька поколінь, Qashqai і в 2024 залишається в числі фаворитів на ринку. Сьогодні ми познайомимось із кардинально оновленою версією цього бестселера.

Останні зміни торкнулися насамперед зовнішнього вигляду кросовера. Особливо помітні нововведення у передній частині автомобіля, де відбулася справжня революція у дизайні. Відповідно до сучасних тенденцій, Nissan вирішив повністю переглянути концепцію передньої оптики. Тепер головна оптика та денні ходові вогні розділені тонкою смугою бампера, забарвленою у колір кузова. Елементи світла стали розташовуватися далі один від одного, що надає машині більш агресивного та сучасного вигляду.

Увага також варто звернути на нову решітку радіатора. Виробник відмовляється від знакової V-Motion решітки, яка довгий час була візитною карткою марки. Замість неї з’явилося нове рішення: решітка зорово розширена за рахунок додаткових панелей, що імітують ґрати, що надає передній частині автомобіля ширший та стійкіший вигляд.

Менш помітні, але важливі зміни відбулися і в задній частині Qashqai . Тут варто відзначити новий дизайн заднього бампера та оновлене підсвічування задніх ліхтарів, яке тепер виглядає сучасніше завдяки використанню прозорого скла та новій світловій сигнатурі. Форма ліхтарів залишилася незмінною, що зберігає впізнаваність моделі.

Ці зміни не тільки покращують екстер’єр Nissan Qashqai , але й підкреслюють амбіції компанії зберігати лідерство в своєму класі, адаптуючись до смаків і трендів автомобільної моди, що змінюються. Nissan Qashqai продовжує бути символом надійності та стилю, і нова версія, безперечно, знайде своїх шанувальників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!