Audi, Honda, Volvo та Saab увійшли до списку автовиробників, які ніколи не робили погані машини

0
47

Існує безліч автомобільних компаній, які випускають чимало різноманітних машин. У такій кількості моделей завжди існує спокуса схалтурити та підготувати поганий продукт. 

Журнал «Jalopnik» опитав своїх читачів на тему того, які автомобільні компанії, на їхню думку, ніколи не робили погані машини. 

У підсумковий ТОП увійшли автовиробники, що спеціалізуються на спорт і гіперкарах ( McLaren , Koenigsegg , TVR , Jaguar , Lotus , Shelby ), ретро-моделях ( Austin Healey і Duesenberg ) і навіть Apple , яка ще недавно позиціонувала себе як автомобільна компанія, але так і не випустила жодну машину, а значить ніхто не дізнається хороша вона чи погана.

Щодо масових брендів, то в ТОП-13 також опинилися:

Audi

“Вона побудувала кілька нудних машин, але навіть вони все одно були хороші”, – написав читач “Jalopnik” з ніком “pontiacattack”.

Honda

«Я ненавиджу це повторювати, але хіба Honda колись робила погані машини? Зрозуміло, вона випускає багато нічим не примітних, супернадійних автомобілів і іноді створює веселі моделі типу S2000, NSX та інші. Але я не можу згадати жодної поганої машини від Honda», – заявив коментатор fivelits1.

Volvo і Saab

«Я голосую за Volvo та Saab. Вони обидві завжди випускали автомобілі, які були набагато попереду мейнстріму. І наскільки я знаю, серед них жодного разу не виявилося невдалої моделі, яка б підвела їхніх відданих фанатів. Від Sonett до 99, а потім до 9-5 і до всіх крутих Volvo», – поділився думкою користувач із ніком «floridaman2020». 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!