Новий Volkswagen Passat B9: як він міг би виглядати у кузові седан

0
420

Дев’яте покоління знаменитої моделі Volkswagen Passat побачило світ ще торік, але з’явилося лише у вигляді універсалу. «Німці» вирішили відмовитися від кузова седан через низький інтерес до нього з боку клієнтів та замінили його на електричний ID.7.

Як міг би виглядати Passat B9, пофантазував дизайнер чеського порталу «Auto» Хонзе Лушовскі, який скориставшись екстер’єром універсала та соплатформенного седана Skoda Superb намалював максимально реалістичні рендери цієї моделі у 4-дверному кузові.

Задня частина седана “Пасат” створювалася практично з нуля, але зовні їй все одно судилося повторювати екстер’єр свого родича в універсальному кузові.

Багажний отвір був навмисне звужений, що є характерною особливістю седанів. Єдина різниця, крім нього, помітна оку, полягає в трохи модернізованому малюнку задніх ліхтарів у порівнянні з універсалом, хоча сама конструкція світлотехніки залишилася без змін.

Зрозуміло, про жодного седана Passat B9 фанатам мріяти не доводиться. Для тих, кому потрібен такий тип кузова, VW Group пропонує придбати модель Skoda Superb, яка є технічно ідентичною «Пасату».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!