Renault і Dacia випустять новий бюджетний седан та практичний універсал

0
486

Renault разом зі своїм бюджетним суббрендом Dacia мають і так щільний графік новинок, серед яких вже значиться новий Duster, а незабаром у цей список увійде і 7-місний кросовер Bigster (машина побачить світ у 2025 році). Але зупинятися на цьому вони не збираються і готують ще один перспективний проект, який з’явиться у 2026 році.

За інформацією французького порталу Automobile-Magazine, через рік після прем’єри Bigster вийде новий седан Dacia, який позиціонується як конкурент Skoda Octavia.

Машина проходить під назвою C-Neo та буде побудована на платформі CMF-B. За задумом керівництва, вона має нав’язати конкуренцію популярної чеської моделі як мінімум своєю ціною.

Крім того, якщо вірити інсайдерській інформації, після прем’єри 4-дверки Renault і Dacia випустять похідний їй універсал, який, як і седан, матиме ряд характерних посилань до кросоверів Duster і Bigster (у тому числі Y-подібні фари та ліхтарі, а також обвіс кузова з незабарвленого пластику).

Продавати обидві новинки хочуть продавати як під брендом Renault (у деяких країнах), так і Dacia (в основному в Європі). Їх оснащення включає бензинові двигуни, а також мотори, що працюють на природному газі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!