Дизайнер показав, як виглядатиме Jeep Wrangler у майбутньому

0
329

Автовиробники прагнуть до останнього приховувати дизайн своїх перспективних новинок, ховаючи прототипи під так званими тестовими мулами або під щільним камуфляжем. Але концерн Stellantis вирішив змінити підхід і дозволив компанії Jeep показати, як виглядатиме один із її найвідоміших позашляховиків у майбутньому. 

Головний дизайнер Jeep Джеремі Гловер взяв на себе завдання намалювати футуристичний Wrangler і продемонстрував скетч, що вийшов, в соціальних мережах компанії.

Створена у вигляді нарису модель зберегла культову ідентичність Wrangler, отримавши знайомі радіаторні грати з сімома насічками і круглі фари. 

Дизайн, підготовлений фахівцем Jeep, включає яскраво виражені передні крила і оновлену інтерпретацію класичного капота, а також спортивний передній бампер, п’ятиспицеві колеса і модернізований кузов з чистими лініями та округлими акцентами. 

Незважаючи на те, що ескіз може привернути увагу фанатів Wrangler, малоймовірно, що він сигналізує про швидкий редизайн машини, адже модель нещодавно зазнала фейсліфтингу. 

Натомість Jeep зосередиться на випуску електричного Wagoneer S наприкінці цього року та представить серійну версію концепту Recon.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!