Нове покоління одного з найдешевших кросоверів Volkswagen показали на перших зображеннях

0
245

Компанія Volkswagen уперше показала субкомпактний «паркетник» T-Roc у 2017 році, а потім провела рестайлінг першого покоління у 2021-му. Сьогодні така машина продається в основному в Європі, але її можна купити і в Росії (завдяки паралельному імпорту).

Німецький автовиробник уже працює над новим поколінням T-Roc і збирається вивести його у продаж у 2025 році. Як зміниться машина показали дизайнери порталу Motor1.

Художники, які працюють на британському офісі цього видання, опублікували рендер реформованого T-Roc. Судячи з нього, машина трохи зміниться зовні, отримавши інші радіаторні грати зі світлодіодним профілем, а також фари, що нагадують новий Tiguan.

Динамічності автомобілю повинні надати прорізи з боків у бампері і колишні пропорції з масивними боковинами і квадратною задньою частиною.

Ймовірно, що друге покоління T-Roc трохи додасть у габаритах. Довжина машини має збільшитися з 4,2 до 4,3 метрів.

Кросовер збираються електрифікувати, але не робити його повністю електричним. Під капотом новинки задіяні деякі двигуни, встановлені в рестайлінгових Golf та Tiguan.

До них увійдуть як бензинові, так і дизельні турбомотори, а також м’яко-гібридні силові установки та чисті гібриди. Зв’язку їм становитиме 6-швидкісна МКПП або 7-діапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!