Nissan випустить новий недорогий кросовер

0
160

На початку квітня Nissan провів зустріч із інвесторами, на якій пообіцяв у найближчі три роки випустити 30 нових або оновлених моделей. У компанії вважають, що план є амбітним, але досяжним. В рамках нього однією з перших повністю «свіжих» моделей стане якийсь бюджетний кросовер, який продаватимуть в Азії.

У машини поки що немає назви, але мається на увазі, що вона буде заснована на платформі Renault Duster. Йдеться про архітектуру CMF-B, яку використовують багато автомобілів альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi.

Машина вже знаходиться в розробці і нещодавно отримала перше тизерне зображення, яке злили в Мережу задовго до її прем’єри.

На картинці відразу впадає у вічі виразний дизайн світлодіодних денних ходових вогнів, що проходять по всій ширині передньої частини кузова. Це рішення Nissan збирається використовувати в інших майбутніх моделях марки. Крім того, на тизері видно незграбні лінії бампера машини і точений капот.

Жодних інших подробиць про те, чого можна чекати від нової моделі «Ніссан», поки що немає.

Терміни появи автомобіля у продажу також не позначені, але інсайдери заявляють, що новий недорогий кросовер Nissan має побачити світ наприкінці 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!