Найдорожчий кросовер Hyundai показали на перших зображеннях

0
504

Компанія Hyundai продовжує працювати над розширенням своєї лінійки електричних SUV під люксовим брендом Ioniq. Найближчим поповненням у гамі цього автовиробника стане флагманський SUV, який має стати найрозкішнішим та найдорожчим корейським кросовером за всю історію.

Як виглядатиме такий автомобіль, показали дизайнери зі студії «KKSStudio». Скориставшись шпигунськими знімками прототипу та фотошопом, їм вдалося відтворити екстер’єр автомобіля без камуфляжу.

Спочатку передбачалося, що машина носитиме назву Ioniq 7, але згодом проект був перейменований в Ioniq 9. Судячи з показаних зображень, машина отримає чимало подібностей з концепт-каром Ioniq Seven, представленим у минулому році, але виявиться ще грубіше, ніж прототип.

Автомобілю дістанеться суворіший силует, а також світлодіодна оптика, виконана у вигляді пікселів, складний за формою бампер, приховані в кузові дверні ручки і квадратні колісні арки з глянсового пластику, що перетікають у подвійні накладки на дверях і порогах.

Довжина новинки має перевалити за позначку 5 метрів, що забезпечить пасажирів усередині великим запасом простору. Для кросовера буде передбачений максимально зручний і розкішний салон, що включає найпередовіші функції і технології.

Технічні характеристики автомобіля залишаються засекреченими, але відома платформа, де його побудують – E-GMP. За чутками, як тягова батарея Ioniq 9 дістанеться найємніший акумулятор у лінійці компанії, який забезпечить «дев’ятці» запас ходу понад 500 кілометрів.

Прем’єра найдорожчого кросовера Hyundai відбудеться у червні 2024 року на автосалоні у Пусані.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!