Dacia хоче випустити “вбивцю” Volkswagen Transporter за 16 тисяч євро

0
883

Наприкінці минулого року під час екскурсії заводом Dacia в Румунії одному з журналістів вдалося зробити фото якогось концепту, який, за чутками, може стати чимось на кшталт конкурента популярного Volkswagen Transporter. 

Машина була на столі одного з інженерів у вигляді невеликого макета, але жодних подробиць про проект відвідувачам підприємства не розкрили. Напередодні в Мережі з’явилися свіжі зображення цієї моделі, але у супроводі з першою інформацією.

Як пише портал «Motors Actu», йдеться про новий мікроавтобус Dacia, який продаватиметься також у вигляді фургона і навіть вдома на колесах. Машина має отримати назву Vaner.

Судячи з перших зображень, створених незалежним художником, автомобіль отримає дизайн, схожий на третє покоління кросовера Duster, а також буде оснащений широким обважуванням з незабарвленого пластику по всьому периметру кузова.

Про внутрішнє компонування машини інформації поки немає, але відомо, який двигун розташується під його капотом. 

Стверджується, що в базовій комплектації для Dacia Vaner задіють літровий двигун TCe, що видає 100 кінських сил, який буде доступний для варіанта фургон. У дорожчих виконаннях, орієнтованих на перевезення до дев’яти осіб, під капот машини встановлять 1,3-літровий двигун TCe, що видає 150 кінських сил. Як орієнтовна ціна для Vaner називають суму від 16 тисяч євро.

У продаж новинка може надійти у найближчі кілька років. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!