Відбулася презентація нового 333-сильного Audi S3 2025 року

0
56

Audi S3 2025 модельного року отримав оновлений 2,0-літровий чотирициліндровий двигун TFSI , який тепер розвиває 328 л. потужності та  420 Нм крутного моменту. Це значне збільшення, порівняно з попередньою моделлю, що забезпечує прискорення від 0 до 100 км/год за 4,7 секунди та максимальну швидкість 250 км/год. Але давайте докладніше розглянемо оновлений спортседан.

Виробник заявляє, що при рівномірному русі з низьким або середнім прискоренням турбокомпресор функціонує на постійних оборотах, покращуючи продуктивність. Крім того, були внесені покращення в 7-ступінчасту коробку передач  S tronic , що скоротило час перемикання під повним навантаженням вдвічі. Нова модель також оснащена системою розподілу моменту, що крутить , аналогічною RS 3 , що забезпечує повністю змінний розподіл моменту між задніми колесами.

Однак оновлення не обмежилися лише силовою установкою. Нова модель пропонує шість режимів водіння, включаючи Dynamic Plus , який дозволяє спрямовувати більше моменту на задню вісь і на зовнішнє заднє колесо при повороті, дозволяючи автомобілю входити в контрольоване занесення. Цей режим також покращує чуйність на педаль газу.

Audi S3 2025 оснащений посиленими підшипниками важелів, шарнірами, оптимізованим прогресивним кермовим управлінням і спортивною підвіскою S, що знижує кліренс на 15 мм в порівнянні зі стандартним A3 . Гальмівна система також була покращена, включаючи передні гальмівні диски діаметром 357 мм та збільшені 2-поршневі супорти.

У дизайні з’явилися нові грати радіатора Singleframe , оновлені світлодіодні та матричні світлодіодні фари, а також денні ходові вогні, що настроюються. Салон оновлений новим селектором перемикання передач , вентиляційними дефлекторами, системою атмосферного підсвічування і тканинними панелями, що підсвічуються, на передніх дверях. До відмінних рис S3  також відносяться чорна оббивка стелі, педалі з нержавіючої сталі, алюмінієві акценти, спортивні сидіння і елементи з вуглецевого волокна.

Audi S3 2025 року надійде у продаж у дилерські центри по всій Європі в цьому кварталі за початковою ціною 55 600 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!