Dacia запустила у продаж оновлений електричний кросовер Spring

0
53

Електромобілі давно перестали бути чимось надзвичайним, але  Dacia Spring знову переписує правила гри, стаючи ще доступнішими в Європі. Після значного оновлення в лютому цього року, найдешевший новий електромобіль в ЄС тепер пропонується за зниженою стартовою ціною 18 950 євро.

Оновлення торкнулося як зовнішнього дизайну, включаючи нову передню та задню частини, так і інтер’єру, який зазнав серйозних змін. При цьому автомобіль зберігає свою основну концепцію бути доступним, але при цьому функціональним електромобілем для широкого кола споживачів.

Dacia Spring тепер пропонується в єдиній комплектації Expression з двигуном потужністю 44 к.с. та батареєю на 26,8 кВт – год , що забезпечує запас ходу до  220  км . Але  для тих , хто шукає більшої потужності , представлена ​​модифікація Electric 65 з 65-сильним двигуном і тією ж батареєю. Ця версія доступна за 19 950 євро у базовій комплектації та за 20 950 у більш багатому виконанні Extreme .

Як стандарт у кожній версії встановлено бортовий зарядний пристрій на 7 кВт, а для моделі Electric 65  доступна опція швидкого заряджання до 30 кВт.

Перші екземпляри оновленого Dacia Spring з’являться в Європі вже восени цього року, обіцяючи ще більшу доступність електромобільності для жителів країни. З урахуванням зниження вартості та покращення характеристик, Spring виступає як ідеальний вибір для тих, хто хоче пересісти на електромобіль, не витративши на цей стан.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!