Головна Авто Представлено новий кросовер Opel Frontera

Представлено новий кросовер Opel Frontera

0
212

Компанія Opel/Vauxhall представила нову модель під відродженим ім’ям Frontera. Новинка замінить собою модельний ряд Crossland.

Основою новинки стала бюджетна платформа Stellantis Smart Car , на якій вже представлена ​​Citroen e-C3 . Довжина Opel Frontera складає 4,32 метра, колісна база – 2,67 метра. У планах також поява трирядної версії.

Об’єм багажного відділення складає 460 літрів при піднятому другому ряду та 1600 літрів при складеному. На даху можна перевозити вантажі, рейлінг витримують 200 кг .

У салоні Opel Frontera є фірмова концепція Opel Pure Model з мінімумом кнопок і двома дисплеями по 10 дюймів на панелі приладів і для мультимедіа. Сидіння обладнані функцією Intelli-Seat , що знижує тиск на куприк.

Пропонуються версії з ДВЗ та 48-вольтним стартер-генератором , а також повністю електрична модифікація. Незалежно від типу двигуна обіцяється високий рівень задоволення водіння завдяки налаштуванню шасі.

У Європі конкурентами Opel Frontera стануть Dacia Duster, Ford Puma, MG ZS, Hyundai Kona, Kia Soul . Орієнтовна ціна – до 25 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.