Оновлений Nissan Qashqai: перші офіційні кадри перед дебютом 17 квітня

0
486

Одна з найпопулярніших моделей компанії Nissan готова до оновлення в середині життєвого циклу. Візуальні зміни зосереджені на оновленому обличчі, включаючи ширші радіаторні ґрати та гостріші фари.

Nissan опублікував перший офіційний тизер майбутнього Qashqai, який розкриває деякі оновлення екстер’єру та інтер’єру. Прем’єра оновленого компактного позашляховика відбудеться 17 квітня в Європі, а найближчими місяцями будуть і інші ринки, включаючи Австралію.

Третє покоління Nissan Qashqai з’явилося у 2021 році. А через три роки воно готове до оновлення середнього життєвого циклу. У відео-тизері назва Qashqai не згадується, але чітко видно знайомий силует компактного кросовера.

Як і очікувалося, передня частина оновлена ​​завдяки ширшій решітці радіатора та новому набору світлодіодних фар. Вони, як і раніше, перериваються обробкою в колір кузова, але мають трохи іншу форму і свіжу графіку. Передній бампер також був перероблений: з’явилися більші трикутні повітрозабірники, що створюють сильніший тривимірний ефект.

Інші зміни включають нові варіанти коліс та оновлене облицювання кузова навколо колісних арок. Хвостова частина ледве видно у тизері. Ймовірно, вона залишиться майже без змін.

Хоча знімки інтер’єру досить темні, все ж таки можна побачити перенесену цифрову кабіну і рульове колесо. Старша модель оснащена 12,3-дюймовою цифровою панеллю приладів, 9-дюймовим інформаційно-розважальним дисплеєм і 10,8-дюймовим проекційним дисплеєм, який може отримати оновлену графіку. Однак оббивка панелі приладів виглядає новою. Оснащення удосконалюватиметься з погляду комфорту та безпеки.

Суттєвих змін у лінійці силових агрегатів не передбачається, оскільки Nissan Qashqai вже пропонує вибір м’яких та повністю гібридних установок. 1,3-літровий м’який гібридний двигун з турбонаддувом початкового рівня розвиває потужність 138 л.с., а флагманський 1,5-літровий гібрид e-Power видає 187 к.с. Nissan підтвердив, що повністю електрична версія Qashqai з’явиться після 2025 року, хоч вона буде заснована на іншій архітектурі, призначеній для електромобілів.

Більше подробиць про модель стане відомо 17 квітня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!