Дизайн нового кросовера Ford Puma (2024) потрапив в мережу незадовго до прем’єри

0
147

Лінійка компанії Ford поповнилася новим субкомпактним кросовером, в основу якого лягла легкова модель Fiesta ще в 2019 році. Машину назвали Puma, яке раніше вже використовувалося в гамі «Форд», але на рубежі 90-х/«нульових» і для маленького купе.

2024 року має відбутися прем’єра оновленої «Пуми». Як вона виглядатиме, показали на офіційних патентних зображеннях, злитих у Мережу абсолютно випадково.

Довгоочікувана новинка Ford, судячи з картинок, що втекли в інтернет, отримає хоч і незначною мірою, але перероблений дизайн. Попереду машині дістанеться новий логотип бренду та інші грати радіатора, а також інший світловий почерк фар, які будуть підсвічуватись невеликими «кігтями».

Ззаду зміни виявляться незначними і зосередяться виключно на ліхтарях та дизайні бампера, а от усередині нової Puma буде набагато більше речей, на які можна звернути увагу.

Передня панель кросовера, що вийшла з моди, переживе оновлення. Невеликий 8-дюймовий дисплей її центром поступиться місцем великому сенсорному дисплею під управлінням сучасної мультимедійної системи SYNC 4A.

На ескізі видно нову цифрову комбінацію приладів, розташовану за кермовим колесом, скошеним по хорді, а також відсутність фізичних елементів управління клімат-контролю, які, як очікується, переберуться на сенсорний екран.

Технічні зміни Puma включають появу в його гамі повністю електричної модифікації, яка розділить свою 136-сильну трансмісію з фургоном E-Transit Courier. Крім неї для машини запропонують літровий гібридний двигун EcoBoost Hybrid потужністю 125 кінських сил. Прем’єра нового Ford Puma має відбутися цієї весни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!