Найбільший і найдорожчий кросовер Hyundai показали на нових зображеннях

0
481

Найбільший і, відповідно, найдорожчий кросовер у гамі південнокорейського автовиробника Hyundai з’явився у 2018 році. Машина замінила в гамі «паркетник» Grand Santa Fe і досягла непоганих показників з погляду продажів. 

2022-го флагманський позашляховик оновився. Але продаватися в такому вигляді йому доведеться недовго. Вже наступного року Palisade переживе планову зміну генерації. Як вона виглядатиме, продемонстрували дизайнери корейського каналу «Healer TV».

Показаний на рендерах кросовер відрізняється від свого попередника, причому дуже помітно. Машина може фактично змінитися до невпізнання, отримавши набагато брутальніший екстер’єр.

Основною “фішкою” нового Hyundai Palisade стане наявність спереду незвичайної світлодіодної оптики, що складається з п’яти світлодіодних смуг. Між фарами розташуються широкі прямокутні грати радіатора та логотип бренду, нанесений під кромкою капота. 

Зміни зазнають майже всі кузовні панелі автомобіля, у тому числі крила та двері, які на зображеннях виглядають зовсім інакше за рахунок інших выштамповок. 

Щодо корми, то вона перетвориться на появу нової конфігурації ліхтарів, іншої кришки багажника і перелицьованого бампера.

Як Palisade зміниться з переїздом до другого покоління технічно – невідомо. Але інсайдери пишуть, що машині можуть дістатися відразу два нові силові агрегати: гібрид на базі 2,5-літрового ДВС, а також 3,5-літровий турбований V6, який запропонують замість актуального 3,8-літрового бензинового мотора.

Прем’єра нової генерації Palisade має відбутися протягом 2025 року. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!