Відбувся анонс нового гібридного пікапа від BYD на кшталт Ford F-150

0
93

BYD активно готує до виходу новий пікап, який уже понад рік потрапляє до об’єктивів фотошпигунів. Тривалий період тестування на дорогах нехарактерний для китайських виробників, проте є причина: модель орієнтована не лише на внутрішній, а й на міжнародний ринок.

Цей рамний пікап, судячи з інформації від інсайдерів, буде більшим за Toyota Hilux, який вважається одним з його основних конкурентів. Габарити Hilux становлять 5325×1855×1815 мм з колісною базою 3085 мм.

Дизайн передньої частини пікапа нагадує лінійку F-Series від Ford, як видно з патентних замальовок. В інтер’єрі, куди вперше вдалося заглянути фотошпигунам, мабуть, використовується остаточне оформлення. Будь-які зміни, якщо вони й будуть, залишаться непоміченими.

Очікується, що пікап BYD буде запропонований як з гібридною, так і електричною силовою установкою потужністю від 500 до 600 к.с.

Прем’єра моделі передбачається на поточному місяці у рамках Пекінського автосалону. Останньою значною прем’єрою BYD став електричний суперкар потужністю 1305 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!