Chevrolet випустить новий компактний пікап: як він виглядатиме

0
149

Компанія General Motos, незважаючи на фінансові проблеми, не відмовляється від планів випуску нового компактного пікапа. Автомобіль повинен з’явитися в новому сегменті, де зараз правлять бал Hyundai Santa Cruz та Ford Maverick.

Журнал «CarsCoops» вирішив заглянути в майбутнє і показав, як може виглядати такий автомобіль, а потім розкрив про нього всі відомі на сьогоднішній день подробиці.

Судячи з зображення, автомобіль буде мати невеликий кузов, але з дворядною кабіною, вузьким капотом зі скошеними краями і жорсткими складками, двоповерховою фронтальною оптикою, широкою радіаторною решіткою у вигляді тонких хромованих ламелів, квадратними колісними арками, одягненими в пластикові накладки, а також з пофарбованою в сріблястий колір «губою».

Корму компактного утилітарника Chevrolet на рендерах не показали, але раніше дизайнери GM виклали ескізи цієї моделі, де можна розглянути задню частину машини.

Її характерною рисою стане наявність задніх ліхтарів, виконаних у вигляді діної лінії, що проходить кришкою вантажного відсіку. Під нею розташуються вбудовані кутові щаблі, що є частиною контрастного бампера.

Спочатку передбачалося, що новий пікап Chevrolet буде чистим електромобілем, але згодом від цієї ідеї відмовилися на користь гібрида, що підключається.

За чутками, під капотом машини задіють ту ж силову установку, що і у випадку з новим кросовером Chevrolet Equinox. А якщо бути точнішим 1,5-літровий 4-циліндровий ДВС з турбонаддувом потужністю 170 кінських сил, асистує якому електромотор на 188 «сил» і літій-залізо-фосфатний акумулятор.

Прем’єра конкурента Hyundai Santa Cruz та Ford Maverick відбудеться у найближчі кілька років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!