Mercedes хоче випустити дешевий “Гелік”: зображення

0
21

Сегмент бюджетних версій популярних позашляховиків раптово став одним із найпривабливіших для автовиробників, хоча раніше всі його цуралися, крім Suzuki, з її моделлю Jimny. Але нещодавно все дуже змінилося.

Першою доступну версію Land Cruiser наважилася зробити Toyota, а потім таку машину анонсував Mercedes, натякнувши, що це буде бюджетна модифікація G-Class. Як виглядатиме дешевий варіант «Гелендваґена» показали незалежні дизайнери.

Автори рендерів представили новий «Мерседес» як 5-дверний позашляховик з компактним кузовом, довжина якого не перевищує позначки 4,5 метри.

Машині дістануться візуальні рішення, характерні для G-Class, включаючи круглу оптику, кудрявий кузов і брутальний бампер. При цьому решітка радіатора у автомобіля буде власна, а крила пофарбують не в колір кузова, а виконають з чорного пластику.

Інсайдери стверджують, що дешевий “Гелік” виявиться повноцінним електромобілем. Крім того, очікується, що він отримає два електромотори, що дозволить реалізувати в ньому систему повного приводу. Місткість акумулятора все ще загадка, так що про запас ходу залишається тільки здогадуватися.

Про три блокування диференціала, швидше за все, можна не мріяти. Але щонайменше одна чи дві виглядають потенційно можливими. Втім, поки що це лише чутки.

Машина навряд чи буде супердешевою, залишившись ексклюзивом, але вона точно не буде такою дорогою, як її старший родич.

Прем’єра автомобіля відбудеться не раніше 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!