Електричний кросовер Porsche K1 вийшов на серію перших тестів

0
116

Porsche продовжує розробку нових електричних моделей. Фотографи зробили перші шпигунські знімки того, що станеться з новим флагманом з нульовим рівнем викидів. Відомий зараз як Porsche Landjet або K1, вже можна побачити прототип розкішного кросовера, а не позашляховика, який з’явиться у 2027 році.

Це буде дев’ята модель німецької марки. Фотографам вдалося зробити перші шпигунські фотографії однієї з найрозкішніших електричних моделей спортивної фірми. Трохи більше двох років тому ми розповідали вам про модель, відому як К1, дуже потужний кросовер, який стане флагманом бренду. На перший погляд пропорції дуже схожі на Cayenne, але насправді ця іномарка буде набагато нижчою і ближчою до землі, концепція аналогічна концепції Taycan Cross Turismo.

Хоча він дуже замаскований, але можна побачити, що фари вбудовані всі функції освітлення. У новинки немає розділених фар, як у нового Macan. Задні ліхтарі не схожі на ліхтарі будь-якої моделі Porsche. Вони розташовані врівень із заднім склом і становлять одне ціле від краю до краю.

Можна побачити визначну колісну базу та дуже аеродинамічний профіль, дизайн, дуже схожий на дизайн майбутнього електричного Range Rover, який можна було побачити на зимових тестах.

Однією з особливостей Porsche Landjet стане його великий внутрішній простір. Хоча за чутками, це буде перша модель бренду із сімома сидіннями, за нашою інформацією, їх буде на два менше, пріоритет віддається високому рівню комфорту на борту. Модель K1 з невідомою назвою є однією з перших моделей на базі платформи Volkswagen SSP, оснащеної потужними двигунами потужністю до 1000 к.с. і твердотільних акумуляторів, що забезпечують запас ходу не менше 700 кілометрів на одному заряді. Важливе відкриття, яке також наближає довгоочікуваного наступника Audi A8 і, отже, також Bentley Mulsanne.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!