Власник Tesla Cybertruck встановив на свою машину круті 30-дюймові колеса

0
166

Пікап Tesla Cybertruck, що вийшов у продаж восени минулого року, став одним із найбажаніших автомобілів на ринку. Машина могла похвалитися своїм фірмовим дизайном, який сподобався багатьом, але деяким виявився не до смаку. 

Одним із таких власників перших «Кібертраків» став мешканець Техасу (США) Корі Джонс, який ще на етапі покупки машини вирішив, що його не влаштовують стокові колісні диски пікапа. У результаті він замовив колеса з власним дизайном та розміром 30 дюймів.

Фотографії Cybertruck, взутого у нові величезні хромовані «ковзанки», Джонс опублікував на своїх сторінках у соцмережах. За його словами, диски належать перу компанії Forgiato і вони без серйозних модифікацій стали на його пікап, хоча спочатку такий екстремальний тюнінг викликав питання.

Диски отримали назву Parlante і різко контрастують з естетикою Cybertruck, відрізняючись не лише своїми розмірами, малюнком та великою кількістю хрому, але ще й тонкими покришками, розмір яких залишається загадкою. 

У коментарях до фотографій користувачі Мережі впевнені, що такі колеса навряд чи підійдуть для їзди пересіченою місцевістю, але погоджуються, що вони помітно змінюють зовнішній вигляд електричного пікапа. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!