Топову Tesla Model 3 вперше сфотографували без камуфляжу

0
200

На закритій презентації в Малібу, Каліфорнія, помітили електрокар із приставкою Ludicrous без маскування: фотографіями, зробленими очевидцями, поділилося видання Teslarati. Це буде найпотужніша і найдинамічніша модифікація «початкової» моделі Tesla, яка замінить версію Performance.

Від інших виконань Tesla Model 3 варіант Ludicrous можна відрізнити по іншому бамперу з додатковими «клацаннями» повітрозабірників з боків, спойлеру на кришці багажника та бейджикам.

Про характеристики поки відомо мало: повідомлялося, що з місця до 60 миль (96 кілометрів) за годину електрокар зможе розганятися за 2,9 секунди. Для порівняння, повнопривідний Model 3 Long Range на те ж прискорення потрібно 4,2 секунд, задньопривідний – 5,8 секунд. Тобто здібності Ludicrous виявляться на рівні нового суперника з Китаю — Xiaomi SU7, який досягає «сотні» за 2,78 секунди у двомоторному виконанні.

Очікується, що в списку обладнання Model 3 Ludicrous виявляться підвіска з амортизаторами, що настроюються, спортивні сидіння і доопрацьована мультимедійна система.

Тим часом акції Tesla падають: капіталізація компанії обрушилася на третину разом із ціною цінних паперів. На тлі падіння Ілон Маск вирішив відійти від політики здешевлення та підвищити вартість Model Y. У Китаї вона зросте на п’ять тисяч юанів, а в США – на тисячу доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!