Tesla Cybertruck розстріляли з гвинтівки, яка пробиває БТР

0
433

Блогер Зак Нельсон, автор youtube-каналу JerryRigEverything, вирішив перевірити, наскільки в реальності Tesla Cybertruck є куленепробивним. У двері пікапа стріляли кулями п’ять різних калібрів. Істотних пошкоджень зуміли завдати лише два найпотужніші типи зброї.

Кулі з пістолета Glock калібром 9 міліметрів залишили на дверному полотні з товстої нержавіючої сталі лише вм’ятини. Дрібніші 5,6-міліметрові кулі теж не змогли пробити метал. Таким чином, таким боєприпасам Cybertruck зданий повноцінно протистояти.

Потім блогер перейшов на кулі калібру 4,37 міліметра (патрон .17 HMR), 5,56 міліметра (патрон .223 REM) та 12,7 міліметра (патрон .50 BMG). Перша пробила зовнішній метал, але застрягла у дверях. Друга пройшла наскрізь, як і остання, випущена із снайперської гвинтівки Barrett M82. Вона здатна пробити наскрізь БТР, тому двері Кібертрака продирявила легко.

Наприкінці минулого року інші експериментатори також стріляли у Cybertruck 9-міліметровими патронами. Результат був той самий: тільки вм’ятини на кузові. Все завдяки товщині металу, яка приблизно втричі більша, ніж у інших машин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!