Що нового та інноваційного в седані Kia K9 2025 модельного року

0
239

Південнокорейський бренд представив стильний седан Kia K9 версії 2025 модельного року. Флагманська новинка отримала нові ґрати радіатора, а також безліч змін у салоні.

Kia представила K900 другого покоління на автосалоні в Нью-Йорку в 2018 році, але повнорозмірний седан продавався вкрай мало на деяких ринках, адже його виробництво було припинено лише через три роки. Флагман компанії все ще продається на інших ринках, у тому числі в Південній Кореї, де він відомий як K9. Після масштабного фейсліфтінга у 2021 році величний седан зазнає ще одного доопрацювання.

Цього разу зміни не такі значні, оскільки Kia лише допрацьовує передню решітку, надавши їй горизонтальні планки замість старих V-подібних елементів.

Крім того, K9 2025 отримає 19-дюймові колеса нового дизайну і новий колір кузова Pebble Grey. Усередині шикарна каюта тепер може бути оформлена в нових темах, таких як “Марсіанський коричневий” або “Туманний сірий”.

Додано технологію «After Blow», роль якої полягає у висушуванні конденсату, що утворюється при використанні кондиціонера, для запобігання появі неприємних запахів. Після зупинки двигуна приблизно на півгодини функція After Blow автоматично активується на 10 хвилин, щоб висушити вентиляційні канали та уникнути зростання плісняви. Датчик заряду акумулятора гарантує, що система не ввімкнеться, коли акумулятор автомобіля розряджений. Крім того, функція залишається вимкненою, коли зовнішня температура низька, а також якщо система кондиціювання не використовувалася протягом тривалого часу.

Інші зміни, внесені до K9 2025 року, включають масажне сидіння переднього пасажира, порти спереду та ззаду та навіть вогнегасник. Тепер стандартне обладнання більше, ніж раніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!