Оновлений універсал від BMW M: нові подробиці

0
128

BMW активно працює над оновленням моделі  M3 , і останні шпигунські знімки підтверджують, що зміни торкнуться як седана, так і універсала M3 Touring . Оновлена ​​версія, зафіксована на шпигунських фотографіях, демонструє новий дизайн фар, який буде загальним для всього оновленого модельного ряду M3 та 4-Series . Також відомо, що у розробці знаходиться оновлена ​​версія M4 , яка також отримає ці фари.

Поточне покоління M3  було представлено в 2021 модельному році в базовій та комплектації Competition , в 2023 доповнилося версією універсал M3 Touring , а в 2024 – екстремальною версією M3 CS. M3 Touring не продається на ринку США, і ймовірно, що оновлена ​​модель також не буде запропонована американським покупцям.

Поки що неясно, які саме механічні зміни BMW планує внести до оновленого M3 . Існує можливість додавання 48-вольтної системи м’якого гібрида, аналогічної до тієї, що була представлена ​​в оновленому модельному ряду 4-Series 2025.

На даний момент M3  оснащується 3,0-літровим турбованим двигуном потужністю 473 л. у базовій версії, 503 к.с. у комплектації M3 Competition та 543 к.с. в  M3 CS . M3 Touring доступний виключно в комплектації Competition , що означає відсутність 6-ступінчастої механічної коробки передач та заднього приводу, доступних для базової версії M3 . Натомість він стандартно оснащується 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

Очікується, що оновлені M3 седан та M3 Touring універсал будуть представлені наприкінці цього року або на початку наступного та надійдуть у продаж як моделі 2025 року, але тільки седан, ймовірно, буде доступний у США.

Також були помічені шпигунські знімки потенційної версії M3 CS Touring, яка, мабуть, дебютує до оновленого M3 Touring.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!