Автомеханік назвав найнадійніші автомобілі, з якими він працював за всю кар’єру

0
363

Ніщо так не виснажує банківський рахунок та моральні сили, як ремонт автомобіля. З цим твердженням згоден автомобільний канал «RudyCars», який багато років працює автомеханіком.

Спеціально для своїх передплатників блогер назвав ТОП-3 найнадійніших машин за всю історію з його особистого досвіду та думки.

Відкрив трійку седан Toyota Camry . За словами «заокеанського» механіка, назва машини говорить сама за себе і відомо чи всім автомобілістам у світі своєю бездоганною надійністю.

4-циліндровий двигун цієї машини настільки вдалий, що став нічним кошмаром для інших автомобільних компаній, оскільки надає своєму власнику все, що від нього вимагається у повсякденній експлуатації.

Срібна медаль у рейтингу блогера дісталася відомому конкуренту Toyota Camry у сегменті повнорозмірних седанів – Honda Accord . За словами автора відеоролика, цей автомобіль здатний їздити, не ламаючись практично нескінченно.

Замкнув цей рейтинг найнадійніший пікап за всю історію таких машин – Toyota Tacoma . Автомобіль має супер-міцний і супер-ефективний двигун. Та й сама по собі Tacoma відома як майже бездоганна машина.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!