Легендарний Nissan Patrol змінить дизайн і схльоснеться з Toyota Land Cruiser 300

0
29

З осені 2023 Nissan активно обкатує прототипи нового покоління свого повнорозмірного позашляховика Patrol (індекс Y63). Машину кілька разів ловили в ОАЕ, а потім і в США, де ця модель відома під ім’ям Armada.

Взявши за основу ці знімки незалежний дизайнер, відомий у Мережі під ніком «Enhance_Cars», намалював одну з найважливіших новинок «Нісан» майбутніх років без камуфляжу.

На рендері автомобіль, якому пророкують статус одного з головних конкурентів Toyota Land Cruiser 300, постав у брутальному зовнішньому вигляді.

Судячи з зображення, машина явно додасть у розмірах, а також отримає незграбний силует, високий капот хромоване V-подібне обрамлення радіаторної решітки, а також двоповерхову оптику з вузькими лініями світлодіодних денних ходових вогнів і незвичайний передній бампер з пластиковою «губою».

Разом з виглядом Patrol має значною мірою змінитись і технічно. За чутками, місце його традиційного 5,6-літрового мотора V8 займе нова сучасна шестициліндрова 3,5-літрова «наддувна» бензинова установка, що генерує 427 кінських сил при 700 Нм максимального моменту, що крутить. Двигун зістикують із дев’ятишвидкісним «автоматом» та системою повного приводу.

Офіційна прем’єра Nissan Patrol нового покоління (Y63) може відбутися наприкінці цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!