Головна Авто У США відбувся анонс позашляховика Toyota 4Runner нового покоління

У США відбувся анонс позашляховика Toyota 4Runner нового покоління

0
355

Toyota 4Runner, що потрапив у безліч рейтингів надійності, збирається оновитися. Натяк на майбутню зміну покоління з’явився в соціальних мережах американського відділення Toyota, де було опубліковано тизер нової моделі, а також офіційний сайт марки. На відміну від звичайних оброблених зображень, тизер є справжньою фотографією задньої частини Toyota 4Runner нового покоління з хромованим написом 4Runner над бампером.

На зображенні видно паркувальні датчики, вбудовані в бампер світловідбивачі та частину заднього ліхтаря нової форми. Через геометрію кузова передбачається,що шосте покоління 4Runner отримає більш незграбний дизайн, подібний до Toyota Land Cruiser Prado J250, який був представлений у серпні попереднього року.

Поки що немає точних даних про технічні характеристики майбутнього 4Runner. Передбачається, що він буде побудований на модульній платформі TNGA-F, яка вже використовується в останніх моделях Land Cruiser, Sequoia та Tacoma.

Очікується, що у лінійці двигунів відбудуться зміни. Замість поточного атмосферного V6 об’ємом 4,0 літри може з’явитися 282-сильний бензиновий турбомотор об’ємом 2,4 літри. Наявність інших оновлень у моторній гамі поки що залишається невідомою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.