Як виглядатиме новий флагманський кросовер Audi Q9: перше зображення без камуфляжу

0
227

Бренд із Інгольштадта збирається випустити новий кросовер, якому дістанеться статус флагманського SUV німецької марки. Автомобілю доведеться боротися за покупців із розкішними конкурентами в особі BMW X7, Mercedes-Benz GLS і, можливо, навіть моделлю Maybach. Чого очікується від дизайну Audi Q9 показали незалежні дизайнери з Іспанії.

Автомобільний художник, який працює на видання «Motor.es», виклав перший рендер Q9, на якому машина повністю позбавлена ​​захисного маскування. Як можна помітити на ньому, кросовер матиме високу лінію даху і майже вертикальні стійки, що створить для новинки нехарактерні для моделей Audi пропорції кузова.

Спереду Q9 чекає появи дворівневої оптики зі складним дизайном, по центру якої розташується 8-кутова решітка радіатора з сітчастим малюнком і вбудованим в неї логотипом у вигляді чотирьох кілець, повністю хромованого покриття. 

Знизу в бампері виділять достатньо місця для повітрозабірника з пористим наповненням, а дверні ручки сховають у кузові.

За чутками, довжина моделі Q9 становитиме близько 5,2 метрів. Цього буде більш ніж достатньо, щоб забезпечити всередині машини простір для семи пасажирів, більш місткий, ніж навіть у Bentley Bentayga. Але продавати кросовер будуть не тільки з 7-місним салоном, а ще й у 5-місцевій та 4-місній конфігураціях. 

Технічні подробиці про проект засекречено, але ходять чутки, що Q9 розділить лінійку з моделлю Q8. Презентацію флагманського кросовера Audi намічено на 2027 рік. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!