Nissan хоче повернути в дію рамний позашляховик Xterra

0
320

Рамні позашляховики знову стають популярними на світовому ринку, а компанії, які займаються їх виробництвом, роздумують про те, щоб повертати у свої лінійки моделі, які вже здавалося б канули в Лету. Не виключено, що невдовзі на такий крок зважиться і Nissan, керівництво якого розглядає відродження рамного всюдихода Xterra.

Nissan X-Terra зараз продається, але тільки в Китаї. Машину випускає спільне підприємство Nissan та Dongfeng. При цьому автомобіль дуже відрізняється від оригіналу. Наприклад, вона коротша, ніж справжня Xterra, а також оснащена іншим двигуном. 

За новою інформацією, розкритою журналістами порталу Autoblog, топ-менеджмент Nissan почав активно цікавитися перспективами, які малюють їм маркетологи компанії щодо появи нового покоління глобального позашляховика Xterra.

За словами інсайдрів, позашляховик має стати «автентичним» та «серйозним всюдиходом», а також виявитися відносно доступним автомобілем. 

Незважаючи на те, що поки проект знаходиться лише на етапі розгляду, журналісти вже називають машину потенційним конкурентом нового Toyota 4Runner, який готується до виробництва. 

Нагадаємо, оригінальний Xterra було знято з конвеєра майже десять років тому. Позашляховик оснащувався 4-літровим мотором V6, що видає 261 кінську силу і 381 Нм моменту, що крутить, а також 6-ступінчастою «механікою» і 5-швидкісним «автоматом». Покупці могли обирати між версіями із заднім чи повним приводом. 

У машини була також «екстремальна» модифікація Pro-4X, що відрізнялася наявністю захисту днища, заднього диференціала з електронним блокуванням та позашляхової підвіски з амортизаторами фірми Bilstein. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!