Кросовер Hyundai Tucson суттєво оновили

0
410

Корейський автовиробник на автосалоні в Нью-Йорку представив оновлений кросовер Tucson. Зміни у зовнішності зосереджені у новому передньому бампері, а також в оновленій решітці радіатора та денних ходових вогнях.

Що ще важливіше, Hyundai Tucson отримав суттєво оновлений інтер’єр. Так, у машині прописались два 12,3-дюймові екрани, які за бажанням можна поєднувати з 12-дюймовим кольоровим проекційним дисплеєм. Анонсовано, що нова інформаційно-розважальна система є швидшою та простішою у використанні, водночас вона сумісна з оновленнями «по повітрю».

Цікаво, що оновлений кросовер отримав фізичні ручки клімат-контролю та функцій налаштування гучності/аудіо, замінивши сенсорні кнопки. Крім того, на машині з’явилась система моніторингу втоми водія, яка відстежує його погляд за допомогою інфрачервоної камери. Якщо водій не реагує, інтелектуальний круїз-контроль зупинить автомобіль, увімкнувши аварійні вогні та електронне стоянкове гальмо.

Цікавою функцією гібридних версій Tucson є можливість вибору Baby Mode. Цей режим був розроблений для клієнтів з немовлятами або домашніми тваринами. Він «допомагає зменшити різкість початкового прискорення, згладжуючи дії водія для більш м’якого відчуття прискорення для пасажирів».

Лінійка силових агрегатів Hyundai Tucson також дещо змінилась. Так, Tucson Hybrid зберіг 1,6-літровий двигун з турбонаддувом, але тепер він працює в поєднанні з більш потужним електродвигуном, який видає 64 к.с. порівняно з попередніми 59 к.с., а сумарна потужність силової установки складає 231 к.с.

Подібним чином Tucson Plug-in Hybrid поєднує турбований 1,6-літровий двигун з оновленим електродвигуном, який тепер видає 97 к.с. замість 90 к.с.

Неелектрифікована версія кросовера приводиться в рух знайомим 2,5-літровим бензиновим двигуном, який видає 187 к.с.. Він працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Оновлений Hyundai Tucson надійде до дилерів у США цього червня, модернізовані гібридні та плагін-гібридні версії з’являться наприкінці літа. Ціни будуть оголошені ближче до виходу моделі на ринок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!