Названо вживані автомобілі, які практично не ламаються: їх радять купувати цього року

0
47

2024-й для багатьох стане роком, коли вони наважаться замінити свій автомобіль на свіжіший, а деякі взагалі захочуть придбати першу машину в своєму житті. Ось тільки ціни на нові машини їх навряд порадують і, можливо, відправлять шукати варіанти на «вторинці». 

Які з них варті того, щоб купити і не боятися поломок розповіли журналісти авторитетного порталу TopSpeed, а ми, у свою чергу, виділили з них автомобілі, доступні сьогодні для російських покупців. 

Toyota Corolla 2020 року

Corolla, це не тільки старий автомобіль, який можна купити за більш-менш осудні гроші на вторинному ринку, але ще й одна з найпередовіших моделей з погляду функцій безпеки. За надійність експерти присудили йому оцінку у 85 балів зі 100 (машини 2020 року).

Toyota Camry 2018 року

Аналогічний результат (85/100) поклав у свою скарбничку інший знаменитий седан «Тойоти», який люблять навіть у Росії. Машина 2018 року має високу репутацію з точки зору безвідмовності, але виділяється ще й комфортною підвіскою.

Lexus IS 2021 року 

Коли покупець шукає не тільки надійність, а й розкіш, Lexus – один із найкращих автовиробників. Преміальний компактний седан може похвалитися достатнім місцем для комфортного розміщення пасажирів, сучасною мультимедійною системою та широким набором передових функцій безпеки. Безвідмовність IS 2021 оцінюють у 86 балів зі 100. 

Kia Forte 2022 года

Автомобіль, відомий на російському ринку як Cerato, є давнім завсідником рейтингів надійності. І знаходиться в них майже без винятку на верхніх рядках. А ще він гарний та безпечний. Рейтинг надійності машини 2022 року – 87 балів зі 100.

BMW 4-Series 2021

Відмінний дизайн, в якому поєднується спортивність та елегантність, а також потужний двигун та приємна керованість – це рецепт популярної моделі «БМВ».

Автомобіль (2021 року) дивує малою кількістю відгукних кампаній, але поступається «Тойотам» та моделям «Кіа» у вартості хоч і нечастого, але ремонту. Оцінка надійності – 87 балів із 100.

Kia Rio 2019 року випуску

Бестселер Kia, який довгий час входив до ТОП-3 найпопулярніших машин у Росії. Автомобіль вважається дуже економічним, містким для своїх розмірів, а також міцним. Настільки, що надійність Rio (2019 року) була оцінена у зразковий 91 бал зі 100.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!