Авто

Представлено оновлений Hyundai i30 (ФОТО)

Share

Hyundai вдруге оновила модельний ряд i30 для європейського ринку, який включає хетчбеки, ліфтбеки та універсали. i30 має оновлений зовнішній вигляд та розширений стандартний набір електронних асистентів. Виробництво i30 розпочнеться в Чехії у квітні.

Дизайн модельного ряду Hyundai i30 був переглянутий з новою решіткою радіатора, переднім бампером і корпусами протитуманних фар.

Додано сім нових кольорів кузова, в тому числі Abyss Black Pearl і Ecotronic Grey Pearl, завдяки чому загальна кількість кольорів зросла до 12, а версія N-line виділяється новими темними вставками на бампері і порогах.

Інтер’єр нового Hyundai i30 вирізняється новим поєднанням матеріалів оздоблення, глянцевими чорними акцентами, світлодіодним освітленням салону та підсвічуванням багажника.

Базове оснащення цієї моделі включає 4,2-дюймовий екран на приладовій панелі, три роз’єми USB Type-C, системи автоматичного гальмування та утримання в смузі руху, а також передні та задні парктроніки. 10,25-дюймова панель приладів та адаптивний круїз-контроль Адаптивний круїз-контроль доступні як опції.

Про зміни в моторній лінійці не повідомляється, тому на європейському ринку як і раніше будуть доступні три- і чотирициліндрові двигуни потужністю 120 к.с. і 160 к.с., доповнені 48-вольтовим стартер-генератором, з шестиступінчастою механічною коробкою передач або семиступінчастим “роботом” на вибір.

Модельний ряд Hyundai i30 в Європі більше не включатиме повноцінний хот-хетч i30 N, оскільки компанія зосереджується на електромобілях після заборони ЄС на двигуни внутрішнього згоряння. Для ринків, де електромобілі поки що не знаходять широкого попиту, підрозділ N готує спортивний гібрид.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Hyundai

Останні записи

Чому компанія Ford передумала повністю переходити на лише електромобілі

У лютому 2021 року Ford оголосив про свої плани продавати в Європі лише електричні автомобілі…

09.05.2024

Дослідження: автолюбителі стали купувати дешевші машини

Споживачі стурбовані станом економіки, який, на їхню думку, може вплинути на їхні плани щодо купівлі…

09.05.2024

В основу нових автомобілів Toyota ляже платформа BYD

Японський автогігант Toyota планує запустити дві-три нові моделі гібридних електромобілів (PHEV) в Китаї протягом наступних…

09.05.2024

Новий плагін-гібридний наступник Lamborghini Huracan вже на вулицях

У серпні Lamborghini представить свій новий гібридний суперкар Temerario, довгоочікуваного конкурента Ferrari 296 GTB. Новий…

09.05.2024

Водіїв штрафуватимуть за новими правилами: можна легко втратити права

Після тривалої перерви Україна вирішила повернутися до ідеї штрафів для водіїв. Ця система вже була…

09.05.2024

Експерт розповів про правила налаштування дзеркал в автомобілі для безпечного водіння

Правильне налаштування дзеркал в автомобілі відіграє ключову роль у забезпеченні безпеки на дорозі, повідомляє видання…

09.05.2024