Представлено оновлений Hyundai i30 (ФОТО)

0
415

Hyundai вдруге оновила модельний ряд i30 для європейського ринку, який включає хетчбеки, ліфтбеки та універсали. i30 має оновлений зовнішній вигляд та розширений стандартний набір електронних асистентів. Виробництво i30 розпочнеться в Чехії у квітні.

Дизайн модельного ряду Hyundai i30 був переглянутий з новою решіткою радіатора, переднім бампером і корпусами протитуманних фар.

Додано сім нових кольорів кузова, в тому числі Abyss Black Pearl і Ecotronic Grey Pearl, завдяки чому загальна кількість кольорів зросла до 12, а версія N-line виділяється новими темними вставками на бампері і порогах.

Інтер’єр нового Hyundai i30 вирізняється новим поєднанням матеріалів оздоблення, глянцевими чорними акцентами, світлодіодним освітленням салону та підсвічуванням багажника.

Базове оснащення цієї моделі включає 4,2-дюймовий екран на приладовій панелі, три роз’єми USB Type-C, системи автоматичного гальмування та утримання в смузі руху, а також передні та задні парктроніки. 10,25-дюймова панель приладів та адаптивний круїз-контроль Адаптивний круїз-контроль доступні як опції.

Про зміни в моторній лінійці не повідомляється, тому на європейському ринку як і раніше будуть доступні три- і чотирициліндрові двигуни потужністю 120 к.с. і 160 к.с., доповнені 48-вольтовим стартер-генератором, з шестиступінчастою механічною коробкою передач або семиступінчастим “роботом” на вибір.

Модельний ряд Hyundai i30 в Європі більше не включатиме повноцінний хот-хетч i30 N, оскільки компанія зосереджується на електромобілях після заборони ЄС на двигуни внутрішнього згоряння. Для ринків, де електромобілі поки що не знаходять широкого попиту, підрозділ N готує спортивний гібрид.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!