Позашляховик Mitsubishi з легендарною назвою готують до повернення

0
768

Однією з найзнаменитіших моделей у лінійці компанії Mitsubishi безперечно є її позашляховик Pajero (друга назва машини – Montero). Автомобіль зняли з виробництва 2021 року, але перебувати в забутті йому доведеться зовсім недовго.

На початку 2024 року в Мережі з’явилися активні чутки про те, що “Паджеро” буде відроджено. Причому у вигляді машини, яка за своїм форматом виявиться схожа з позашляховиком Range Rover.

Який вигляд може мати новий Pajero показали незалежні дизайнери з порталу “Enhance_Cars”, які зазирнули в майбутнє. На думку авторів зображень, воскрешена машина буде частково схожа з попередником зовні (в профіль), але спереду і ззаду отримає власний вигляд.

Фронтальна частина намальованого позашляховика трохи нагадує попередній Pajero, але має набагато сучасніший вигляд. Автомобілю, показаному на рендері дісталася світлодіодна оптика з вбудованими 7-подібними денними ходовими вогнями, набагато компактніша, але водночас не менш виразна решітка радіатора, і зовсім інший бампер із брутальними рисами.

Усі кузовні панелі нового Pajero будуть унікальними, навіть незважаючи на загальну схожість свіжої машини збоку з попередником. Під дверима розташуються невеликі пороги, а корма має отримати власні ліхтарі та іншу кришку багажника, з якої зникне кофр запасного колеса.

Довжина автомобіля має перевищити позначку в 4,9-метра, ширина сягнути 1,9-метрів, а висота – 1,8-метрів.

Японські ЗМІ стверджують, що автомобіль буде побудований на платформі кросовера Mitsubishi Outlander. Разом із “візком” позашляховик успадкує у “паркетника” і його гібридну лінійку двигунів, що охоплює 2,4-літровий 4-циліндровий ДВЗ, який працює в парі з електромотором.

Прем’єра нового Mitsubishi Pajero відбудеться не раніше 2027 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!