Перший погляд на зовнішній вигляд нового електричного кросовера BMW

0
20

Це Vision Neue Klasse X – концептуальний прототип нового iX3, який дебютує 21 березня, тобто пізніше сьогодні вдень. Свіжий тизер демонструє заглушку на місці решітки радіатора, виконаної у формі знаменитих «ніздрів» BMW з ефектним підсвічуванням. Можна побачити, що вони вбудовані в глянцеву панель. Carscoops передбачає, що цей елемент – данина поваги класичним BMW 70-х та 80-х років минулого століття.

На ранніх тизерах частково розсекретили салон: дисплей мультимедійної системи, який має ту ж незвичну форму, що й у концепту Vision Neue Klasse . Тоді ж стало відомо, що новинка отримає проекційний дисплей BMW Panoramic Vision – у кросовера він розташований біля основи вітрового скла поруч із дзеркалом заднього виду.

В основу нового батарейного кросовера ляже платформа Neue Klasse. Він матиме 800-вольтову систему і більш легку і компактну літій-іонну батарею, на одному заряді якої електрокар зможе проїхати до 800 кілометрів. А зарядка займатиме на третину менше часу, ніж у нинішніх електричних машин.

Шоу-кар Vision Neue Klasse X стане провісником нового BMW iX3 – його серійна версія очікується у 2025 році.

Що стосується звичайного BMW X3 із двигунами внутрішнього згоряння, то він змінить покоління цього року. Кросовер запропонують навіть з гібридними силовими установками, а ще з великою ймовірністю він отримає нову версію мультимедійної системи iDrive.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!