Новий Audi Q3 не тримається на дорозі: чи очікується революція у дизайні

0
147

Під час тестової поїздки новий прототип Audi Q3  втратив керування та з’їхав з дороги, внаслідок чого опинився у кюветі. Цей інцидент підтверджує чутки про те, що стереотипи про схильність Audi до недостатнього керованого занесення мають реальну основу. Незважаючи на невдалий маневр, очікується, що нове покоління компактного SUV  Q3, яке включатиме стилістичні елементи від повністю електричного Q6 e-tron, скоро буде представлено публіці.

Поточна модель була запущена в 2018 році, тому прем’єра нової версії очікується в будь-який момент. Передбачається, що Audi представить наступне покоління Q3 наприкінці цього року або можливо на початку 2025 року, щоб скласти конкуренцію таким преміальним автомобілям, як BMW X1, Mercedes GLA та  Alfa Romeo Tonale.

Фотографії, зроблені до події, розкривають деякі деталі дизайну новинки, незважаючи на камуфляж. Передня частина автомобіля отримала більш агресивний вигляд завдяки вужчим фарам і широкій решітці радіатора, що нагадує новий Audi Q6 e-tron .

Також видно окремі сегменти світлодіодних фар, аналогічні технології використовуються в  Q6 e-tron , дозволяючи водіям налаштовувати денні ходові вогні. Передбачається, що новий Q3  буде довшим за попередню модель, що забезпечить додатковий простір в салоні. Позаду помітний досить скромний спойлер та задні ліхтарі, дизайн яких натхненний новим Q8 e-tron , можливо, без задньої світлодіодної смуги, яку Audi зазвичай залишає для своїх електромобілів.

Очікується, що новий Q3  стане однією з останніх моделей Audi із двигуном внутрішнього згоряння, включаючи бензинові, дизельні та гібридні установки. Поточний Audi Q3  пропонується з бензиновими двигунами об’ємом 1,5 і 2,0 літра TSI , а також з дизельним двигуном 2,0 літра TDI. У новому  Q3 , ймовірно, буде представлений аналогічний ряд двигунів, але деякі з них отримають технологію м’якого гібриду на 48 вольт для підвищення ефективності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!