Головна Авто Mercedes хоче випустити дешевий «Гелік»

Mercedes хоче випустити дешевий «Гелік»

0
164

Сегмент бюджетних версій популярних позашляховиків раптово став одним із найпривабливіших для автовиробників, хоча раніше всі його цуралися, крім Suzuki з її моделлю Jimny. Але нещодавно все змінилося. Першою доступну версію Land Cruiser зважилася зробити Toyota, а потім таку машину анонсував Mercedes, натякнувши, що це буде бюджетна модифікація G-Class. Який вигляд матиме дешевий варіант “Гелендвагена” показали незалежні дизайнери.

Автори рендерів представили новий “Мерседес” як 5-дверний позашляховик із компактним кузовом, довжина якого не перевищує позначку в 4,5-метра, пише Wheel News.

Машині дістануться візуальні рішення, характерні для G-Class, включно з круглою оптикою, оквадраченим кузовом і брутальним бампером. При цьому радіаторна решітка в автомобіля буде власна, а крила пофарбують не в колір кузова, а виконають із чорного пластику.

Інсайдери стверджують, що дешевий “Гелік” виявиться повноцінним електромобілем. Крім того, очікується, що він отримає два електромотори, що дасть змогу реалізувати в ньому систему повного приводу. Ємність акумулятора все ще загадка, так що про запас ходу залишається тільки здогадуватися.

Про три блокування диференціала, найімовірніше, можна не мріяти. Але щонайменше одне або два виглядають потенційно можливими. Утім, поки що це тільки чутки.

Машина навряд чи буде супердешевою, залишившись ексклюзивом, але вона точно не буде такою дорогою, як її старший родич.

Прем’єра автомобіля відбудеться не раніше 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.