Названо найкращі автомобілі до 20 тисяч доларів, яким майже не потрібен ремонт

0
1052
Названо найкращі автомобілі до 20 тисяч доларів, яким майже не потрібен ремонт

Надійність – один із головних факторів для багатьох покупців при виборі як нових, так і вживаних автомобілів. Причому з останніми ця якість набагато важливіша.

Блогери з YouTube-каналу «Ideal Cars» проаналізували свіжий звіт американського видання «Consumer Reports», в якому зібрано 24 найнадійніші машини в 2024 році, і вибрали з них вісімку на вторинному ринку з ціною до 20 тисяч доларів. Стверджується, що всі вони заслуговують на те, щоб вкласти в них гроші.

Відкрив TОП-8 седан Mazda 3 2019 року випуску. Машину назвали однією з найкращих у сегменті компакт-карів, похваливши за поєднання розкоші та спортивності, а також виняткову стійкість на дорозі.

Слідом за нею розташувався Lexus GS 2015 випуску. Седан, потужність якого здатна перевалювати за позначку 300 кінських сил, на думку авторів цього рейтингу є ідеальним з точки зору співвідношення спортивність/комфорт.

Окремих овацій удостоєний родстер Mazda MX-5 Miata 2016-2017 років випуску. У плюси цієї моделі включили задоволення від водіння та ідеальну форму для поїздок мальовничими місцями.

Не залишилася осторонь і Toyota Tacoma 2015 року випуску, яка здатна похвалитися не тільки мотором V6, що не вбивається, але і вражаючими характеристиками на бездоріжжі.

Ідеальною машиною для щоденних поїздок, під час яких можна забути про поломки, виявився названий седан Honda Accord 2017, автомобілем із відмінним комфортом та високою паливною економічністю стала Toyota Corolla цього ж року випуску.

Замкнули вісімку Honda Fit 2020 року, на думку «заокеанських» блогерів має максимальну практичність, відмінну економічність і універсальний простір усередині, а також Acura TLX 2016 року, що виділяється елегантним зовнішнім виглядом, преміальним салоном, повним приводом і мотором потужністю до 2.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!